Policija juri gazdu kladionica Lavovi

Izvor: Press, 23.Avg.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija juri gazdu kladionica "Lavovi"

Istovremeno, policija je raspisala potragu za vlasnikom lanca tih kockarnica Dejanom Popovićem, zvanim Tigar, pod sumnjom da je organizovao igre na sreću bez odobrenja nadležnih. Krivični zakonik za ovo delo propisuje novčanu kaznu ili zatvor do dve godine.
Pored lanca kladionica “Lavovi”, za Popovića se navodi da je i vlasnik “Dimanog Group”, kao i još nekoliko firmi u inostranstvu. U njegovom vlasništvu je i fabrika sapuna u Hongkongu.
Popović je, kako su prenosili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mediji, početkom avgusta otputovao u inostranstvo na letovanje. Za odmor je odabrao luksuzni hotel na ostrvu Hajnan, u najjužnijoj kineskoj provinciji.

 
Devedesetih godina lanac kladionica “Lavovi” bio je u posedu porodice Bulić. Vlasništvo je prvo glasilo na Jusufa Bulića, zvanog Jusa, koji je tada bio i direktor Fudbalskog kluba Železnik. Jusa Bulić je ubijen maja 1998. ispred svog kafića “22” na Novom Beogradu, rafalima iz “kalašnjikova”.
Firmu je zatim preuzeo njegov sin Dragan - Aca Bulić. On je prošle decenije izvesno vreme bio predsednik Zajednice prvoligaša. Pre nego što su “Lavovi” prešli u ruke Dejana Popovića, za zvaničnog vlasnika lanca kladionica slovila je Draganova majka Snežana Bulić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Upozorili ga na vreme: Policija na sav glas traži vlasnika "Lavova" dok on uživa u Kini

Izvor: NaDlanu.com, 23.Avg.2014

Tužilaštvo bi posle policijske akcije uskoro trebalo da odluči da li će pokrenuti postupak za nedozvoljeno organizovanje igara na aparatima u kladionicama "Lavovi", čiji je vlasnik biznismen Dejan Popović...U međuvremenu, policija je raspisala potragu za Popovićem, koji je početkom avgusta otputovao...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.