Policija je po dojavi upala u jedan hostel, i nije našla ništa neobično osim NJIH DVOJICE!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija je po dojavi upala u jedan hostel, i nije našla ništa neobično osim NJIH DVOJICE!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu - Uprava za strance, otkrili su 30 ilegalnih migranata u jednom hostelu u Beogradu i uhapsili S. T. (1971) i Z.N. (1965).

Osumnjičeni S.T. i Z.N. se terete da su u svom hostelu na Savskom vencu omogućili nedozvoljen boravak ilegalnim migrantima, navodi se u saopštenju.

Zbog postajanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, S.T. i Z.N., je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo na gradilištu novog Žeželjevog mosta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu su, po odobrenju nadležnog tužilaštva, odredili meru zadržavanja G.G.V. (1956) i G.F. (1977), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom nepravilno i nepropisno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dilovala ekstazi, marihuanu i spid

Izvor: Bor030.net, 26.Jun.2017

Zbog osnovane sumnje da je prodavala narkotike, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji uhapsili su Nišlijku T.S. (21). Kod ove devojke policija je, prilikom pretresa, pronašla 164 tablete ekstazija, oko 11 grama spida i oko pet grama marihuane. Svi ovi narkotici bili su podeljeni...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.