Policija je došla da je uhapsi, a onda se njen život potpuno promenio!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija je došla da je uhapsi, a onda se njen život potpuno promenio!

MAJAMI - Džesika Robles iz Majamija uhapšena je posle krađe hrane u lokalnoj prodavnici. Policajka Viki Tomas je došla po dužnosti da joj stavi lisice na ruke, ali ne samo da to nije učinila, već joj je i kupila namirnice u vrednosti od 100 dolara.

"Odlučila sam se za kupovinu umesto hapšenje, jer to neće rešiti problem gladne dece", objasnila je Tomas ovaj neskvakidašnji čin.

Kada je videla decu kako oduševljeno preturaju po kesama kao da je Božić, bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je sigurna da je 100 dolara bilo vredno toga. Priča je obišla lokalne medije i posle toga dobila još lepši kraj.

Džesika je bila nezaposlena mama, ali su je posle emitovanja priloga pozvali na razgovor za posao i ona sada ima posao, dok je nekoliko ljudi doniralo hranu i novac za njenu porodicu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policija-je-dosla-da-je-uhapsi-a-onda-se-njen-zivot-potpuno-promenio

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2014

MAJAMI - Džesika Robles iz Majamija uhapšena je posle krađe hrane u lokalnoj prodavnici. Policajka Viki Tomas je došla po dužnosti da joj stavi lisice na ruke, ali ne samo da to nije učinila, već joj je i kupila namirnice u vrednosti od 100 dolara..."Odlučila sam se za kupovinu umesto hapšenje,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.