Izvor: Beta, 26.Jun.2016, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Dvojica povredjena u pucnjavi u Novom Sadu

Dva muškarca su povredjena u drugoj današnjoj pucnjavi u Novom Sadu, koja se oko 21 sat desila u užem centru grada, rečeno je Agenciji Beta u novosadskoj policiji.U policiji dodaju da je istraga u toku.Po rečima očevidaca, policija je opkolila jedan automobil sa cetinjskim registarskim tablicama.Čulo se više pucnjeva, kada je nepoznato lice na motoru pucalo u automobil.Pucnjava je počela u ulici Pavla Simića.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

ORUŽANI OBRAČUN U NOVOM SADU: Povređena dva muškarca

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2016

Dva muškarca su povređena u drugoj današnjoj pucnjavi u Novom Sadu, koja se oko 21 sat desila u užem centru grada U pucnjavi nedelju oko 21.30 u Ulici Vase Stajića u Novom Sadu, ranjena su dvojica muškaraca. Hici ispaljeni u crni „audi A6“ cetinjskih registarskih oznaka,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.