Policajac u Kosjeriću ubio psa pred vlasnikom

Izvor: Mondo, 14.Avg.2014, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac u Kosjeriću ubio psa pred vlasnikom

Policajac zaposlen u Policijskoj stanici u Kosjeriću ispalio je dva hica iz pištolja u psa mešanca u selu Godečevo, na očigled njegovog vlasnika, pišu "Novosti".

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Policajac je, navodno, bio uplašen za svoju bezbednost ali komšije, koje su prijavile incident, smatraju da kućni ljubimac Saša težak svega dva kilograma, nije mogao ugroziti policajca u obavljanju posla.

Iz Policijske uprave u Užicu stiglo objašnjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je upotreba oružja bila - opravdana, pišu "Novosti".

"Postojala je opasnost da pas ujede policajca, jer imamo saznanje da je pas već napao jednog čoveka",- kažu u užičkoj PU, a meštani tvrde da je takvu izjavu dao jedan rođak, sa kojim je vlasnik psa u svađi.

"Jedan meštanin je prijavljen policiji da je seoskim putem, navodno, vozio traktor velikom brzinom. Policajac je ušao u dvorište ovog čoveka, video psa udaljenog tridesetak metara kako laje i trči prema njemu. Dok je vlasnik vikao na kuče i trčao iza njega, policajac je izvadio pištolj, i u njihovom pravcu ispalio dva hica... Reč je o malom, bezopasnom crno-belom mešancu, koji je bio vakcinisan. Ako je policajac zaista bio toliko uplašen, mogao je da izađe iz dvorišta, da psa otera nogom... Ovako, Saša je tri sata ležao u lokvi krvi na pragu kuće, a onda izdahnuo", ogorčen je Rade Ćebić iz Godečeva.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.