Pokušala da sa pištoljem uđe u Vučićevu kancelariju, pretila da će se ubiti ako ne uspe

Izvor: Blic, 21.Dec.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušala da sa pištoljem uđe u Vučićevu kancelariju, pretila da će se ubiti ako ne uspe

Ljiljana M. (54) pokušala je jutros da uđe u zgradu Vlade Srbije u nameri da dođe do potpredsednika Aleksandra Vučića i ukoliko joj on ne pomogne izvrši samoubistvo, saznaje "Blic" od izvora bliskih Vladi. Aleksandar Vučić

Ljiljana M. je bila u kaputu, a ruke je držala u džepovima dok je stajala ispred zgrade Vlade. Pripadnici Uprave za obezbeđenje primetili su je, prišli i pregledali je detektorom za metal.

Kada je detektor počeo da pišti, pozvali su svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šefa, koji je izašao ispred zgrade Vlade. Posle pet minuta razgovora, Ljiljani M. je nenasilno oduzet pištolj.

Nakon toga, šef obezbeđenja odveo je u svoju kancelariju Ljiljanu M, gde je izvesno vreme s njom razgovarao. U međuvremenu, došli su policajci policijske stanice Savski Venac i preuzeli je.

Protv nje će biti podneta krivična prijava zbog ilegalnog nošenja oružja, a tužilaštvo će odlučiti da li će je teretiti i za još neko drugo delo.

Ona će, kako saznajemo, biti upućena i na lekarski pregled.

Ljiljani M. je pre tri godine ubijen sin, a očajna žena nezadovoljna radom nadležnih organa želela je da uđe u zgradu u Nemanjinoj ulici i dođe do Aleksandra Vučića. Ukoliko ne uspe u nameri, rešila je da se ubije.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPAD U ZGRADU VLADE: S pištoljem krenula kod Vučića

Izvor: Kurir, 21.Dec.2012

Nezadovoljna radom suda, Ljiljana M. (54) iz Vrbasa pokušala naoružana da uđe u zgradu Vlade s namerom da se ubije ako joj prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić ne pomogne..BEOGRAD - Bezizlazna situacija!..Ljiljana M. (54) iz Vrbasa pokušala je u petak ujutru s pištoljem u džepu da uđe u...

Nastavak na Kurir...

Krenula u Vladu Srbije s pištoljem, pretila samoubistvom

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2012

Ljiljana M. (54) pokušala je jutros da uđe u zgradu Vlade Srbije sa pištoljem i pretila je da će se ubiti ako joj Aleksandar Vučić ne pomogne da reši svoj problem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pokušala da uđe kod Vučića i ubije se!

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2012

Ljiljana M. (54) pokušala je jutros da uđe u zgradu Vlade Srbije u nameri da dođe do potpredsednika Aleksandra Vučića i ukoliko joj on ne pomogne izvrši samoubistvo, piše "Alo!", navodeći izvore bliske Vladi...Vučić doktor za sve boljke naroda..Ljiljani M. je svojevremeno ubijen sin, a očajna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.