Pokret socijalista: Pajtićeva odluka zapečatila sudbinu DS-a

Izvor: RTS, 31.Avg.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Pajtićeva odluka zapečatila sudbinu DS-a

Vojvođanski odbor Pokreta socijalista ocenio je da odluka pokrajinskog premijera i lidera demokrata Bojana Pajtića da bude kandidat za republičkog premijera "definitivno zapečatila sudbinu DS-a".
Ta stranka je u saopštenju Pajtiću čestitala na tome ocenivši da je "ovaj potez Pajtića izbore učinio mnogo izvesnijim što je izuzetno lepo sa njegove strane", prenosi Tanjug.
"Ukoliko je i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postojala kombinatorika da Pajtić i demokrate naprave politički zaokret, da izborom nekog kvalitetnog kandidata pokušaju da se dokopaju izbornog cenzusa i spase se političke propasti, jučerašnja odluka je definitivno zapečatila sudbinu DS-a", ocenjuje se u saopštenju.
Pajtić je juče u Smederevskoj Palanci najavio da će se kandidovati za republičkog premijera u slučaju vanrednih parlamentarnih izbora.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PS: Pajtić beži od odgovornosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2015, 11:12

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista smatra da vojvođanski premijer i lider DS Bojan Pajtić, objavom kandidature za republičkog premijera pokušava da izbegne odgovornost "za katastrofalno stanje i zloupotrebe demokrata u Vovodini"...U saopštenju Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista u Vojvodini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.