Pokret socijalista: Janković zaštitnik partija DOS-a

Izvor: RTS, 10.Jan.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Janković zaštitnik partija DOS-a

Đorđe Komlenski, šef poslaničke grupe Pokreta socijalista, zatražio je da "političar i predsednički kandidat DOS-a" Saša Janković podnese ostavku na funkciju Zaštitnika građana.
"Činjenica je da je predsednički kandidat DOS-a Saša Janković i do sada lagao građane Srbije o tome kako je on nezavisan Zaštitnik građana, a jedina je istina da je on isključivo zaštitnik partija DOS-a, piše u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštenju Komlenskog.
Umesto da štiti interese i prava građana Srbije, Janković je sve vreme štitio interese partija DOS-a i vršio političku kampanju DOS-a na račun države i građana Srbije, dodaje se u tekstu. 
"Saša Janković i DOS nemaju svoje politike, ali jedini imenitelj koji njih spaja jeste mržnja prema premijeru Vučiću", navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KOMLENSKI: Janković je zaštitnik partija DOS, a ne građana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2017, 01:07

Šef poslaničke grupe Pokret socijalista tvrdi da Janković sve vreme štiti interese partija DOS-a..Ðorđe Komlenski, šef poslaničke grupe Pokreta socijalista, zatražio je danas da "političar i predsednički kandidat DOS-a" Saša Janković podnese ostavku na funkciju Zaštitnika građana...- Činjenica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.