Pokemoni vas mogu dovesti i do - ljubavi

Izvor: Blic, 26.Jul.2016, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokemoni vas mogu dovesti i do - ljubavi

Ludilo koje je igrica Pokemon Go pokrenula upravo je dobilo novu dimenziju. Naime, kompanija "Fixup" lansirala je aplikaciju za upoznavanje koja je inspirisana igricom koja je zaludela svet - PokéDates.

Oni koji se prijave prvo moraju da popune kratak upitnik koji se potom šalje PokéDates timu čiji je posao da pronađe i spoji osobe sličnih interesovanja.

Ipak, ima caka. Za svaki sastanak na koji žele da odu sa osobom sa kojom ih apikacija spaja, zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moraju da plate 15 do 20 dolara. Besplatan je samo prvi sastanak.

- Pokemon je kao oluja protutnjao svetom i neverovatno je popularan. Zanimljivije je igrati u dvoje. Nadam se da će naša aplikacija pomoći usamljenima da se spoje, igraju zajedno i upoznaju svoj grad dok upoznaju jedni druge - kažu u kompaniji koja stoji iza ove igrice.

Aplikacije je trenutno dostupna samo u Americi, ali planirano je da se uskoro proširi i da druge kontinente.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.