Pokazao je majmunu srednji prst a onda mu je ovaj odgovorio na PRAVI nacin

Izvor: medio.rs, 26.Apr.2015, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazao je majmunu srednji prst a onda mu je ovaj odgovorio na PRAVI nacin

Banda majmuna koja slobodno šeta ulicama Indije pravi probleme građanima ove zemlje opasnim ponašanjem, što je na teži način saznao jedan turista...

Bande majmuna čest su prizor na ulicama Indije. Ovi inteligentni primati, ljudima bliski rođaci, vrlo brzo su se prilagodili na boravak u gradovima gde žive vrlo oportunističkim životom.

Normalno putuju u čoporima čija društvena struktura može da se uporedi sa bandama, ali čak i majmuni bez čopora imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << čvrst stav bez kojeg ne bi preživeli okruženi ljudima.

To je na teži način saznao i turista koji je šetao ulicom u gradu na severu Indije, gde je snimak sa sigurnosnih kamera uhvationesvakidašnju svađu – i tuču – prolaznika i lokalnog majmuna.

Na snimku možemo videti majmuna kako skače na ogradu kako bi osmotrio prolaznike, nakon čega izgleda kao da je krenuo da skače na tinejdžera u prolazu.

Nakon što je mladić odlučio da mu pokaže srednji prst, majmunje odlučio da neće da trpi  takvo ponašanje, pa se dečaku bacio u lice, udario ga nogama i odbio se nazad odakle je i došao.

Uostalom, pogledajte video-snimak:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.