Pojačan saobraćaj ka Beogradu, moguće kolone

Izvor: B92, 05.Jul.2015, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj ka Beogradu, moguće kolone

Intenzitet saobraćaja na prilazima većim gradovima, a posebno u Beogradu, pojačan je, te je moguće formiranje kolona, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Sporija vožnja moguća je na smederevskom, obrenovačkom, zrenjaninskom i pančevačkom putu, kao i na ibarskoj magistrali.

Na pojedinim naplatnim rampama, Bubanj Potoku i Staroj Pazovi, može doći do formiranja kolona uz nešto duže zadržavanje od uobičajenog, pa AMS savetuje vozačima da pripreme tačan iznos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za naplatu putarine.

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

I dalje je na snazi obustava saobraćaja zbog odrona na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje u mestu Slijepač most.

Alternativni put za putnike koji su se uputili ka crnogorskom primorju je granični prelaz Jabuka, dok svi oni koji putuju do Bjelog Polja, Berana i Rožaja mogu da koriste granične prelaze Gostun i Špiljani.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, juče je na putevima u Srbiji evidentirana 91 saobraćajna nezgoda, jedna osoba je nastradala, a 76 povređeno.

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 46 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 28 osoba povređeno.

AMSS podseća da je u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja počelo sprovođenje akcije posvećene ratnim i mirnodopskim vojnim invalidima i civilnim invalidima rata.

U narednih godinu dana, koliko će trajati akcija, 17.000 vojnih i civilnih invalida rata imaće pravo na besplatan tehnički pregled u okviru mreže AMSS, uz polisu AMS Osiguranja od autoodgovornosti i 50 odsto popusta na kupovinu Super članskog paketa AMŠ, kojim ostvaruju besplatne usluge i velike uštede na putevima Srbije i kontinentalne Evrope.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.