Pojačan saobraćaj, čekanje na Batrovcima

Izvor: RTS, 28.Jul.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj, čekanje na Batrovcima

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom čeka se najduže dva sata, na Horgošu sat a na ostalim prelazima oko 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema podacima Uprave grnaične policije, saobraćaj će zbog radova na prelazu Batrovci - Bajakovo, sa hrvatske strane granice, biti obustavljen od devet do 10, pa se kao alternativni prelazi preporučuju Šid, Šot, Bačka Palanka, Bogojevo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ili Bezdan.
AMSS je vozačima savetovao da se dobro informišu o putevima kojima treba da se kreću, kako bi izbegli deonice na kojima se izvode radovi, kako se ne bi stvarale duže kolone i zadržavanja.
Očekuje se da će danas biti toplo vreme, sa najvišom temperaturom do 34 stepena, ali se sredinom dna na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima Srbije očekuje promenljivo oblačno vreme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.