Pogledajte novi Benksijev rad u Bristolu

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi Benksijev rad u Bristolu

Poslednji, zvanično potvrđen rad najpoznatijeg "strit art" umetnika Benksija “Mobilni ljubavnici“(Mobile Lovers), na kome su prikazani čovek i žena kako zagrljeni gledaju u svoje mobilne telefone, isprskan je na tabli nedaleko od centra Bristola. Najnoviji Benksijev rad

Novi Benksijev rad, isprskan na crnoj drvenoj tabli koja se nalazi u ulazu zida od blokova, nalazi se u ulici nadomak centra Bristola, a mnogi su već požurili da fotografišu i snime najnovije umetničko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delo koje je zvanično potvrđeno da je rad čuvenog Benksija.

Benksi je jedan od najpopularniji i najtraženijih umetnika današnjice, iako niko ne zna ko je, kako izgleda, kako se zove..

Osamnaest eksera obezbeđuje novi Benksijev rad

Rođen je u Bristolu, a njegovi “gerila grafiti” su njegova lična karta.

U jednom od retkih intervjua naveo je da konstantno menja gradove jer je njegov hobi ilegalan, te uvek bira neko mesto koje ima puno stanovnika kako bi se lakše sakrio. Njegovi radovi krase fasade Bristola, Londona, Njujorka i drugih velikih gradova.

Osamnaest godina se bavi “svojom” umetnošću, a poznat je i po tome što svoj umetnički izraz meša sa sarkazmom, ironijom, neizbežnim humorom i s vremena na vreme političkim aktivizmom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.