Pogledajte mobilni koji ćete moći sastavljati po sopstvenoj želji (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte mobilni koji ćete moći sastavljati po sopstvenoj želji (VIDEO)

Entuzijasti iz svijeta elektronike uskoro će moći da uživaju i u sopstvenim modularnim pametnim telefonima. RePhone je prvi open source modularni paket koji korisnici mogu prilagođavati po želji, a kućište uređaja se pravi od kartona.

RePhone tako pruža GSM i 3G funkcionalnost, a na Kickstarter kampanji dostupan je u tri različita paketa. RePhone modul GSM+BLE, modul 3G i RePhone Kit Create. Ovaj drugi stiže s GSM+BLE modulom, audio modulom, 1,54-inčnim ekranom osetljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na dodir, baterijom od 520mAh i dva pripremljena kartonska kućišta.

Glavni modul (GSM+BLE) je minijaturnih dimenzija, a u sebi podržava mnogo stvari koje će entuzijasti znati da iskoriste (dodavati GPS, NFC i bilo šta drugo).

(N.N/B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.