Pogledajte-istinitu-pricu-o-junacima-pesme-Pisonja-i-Zuga-Zabranjenog-pusenja

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte-istinitu-pricu-o-junacima-pesme-Pisonja-i-Zuga-Zabranjenog-pusenja

Ko su mladići koji su oteli autobus, zašto su to uradili, i koliko su batina dobili nakon toga, saznajte u isečku iz emisije HRT-a "Rekonstrukcija"

Generacije mladih u bivšoj SFRJ ali i naknadno u svim državama nastale na tlu raspadnute, obožavale su bend Zabranjeno pušenje, koje je bilo jedno od najautentičnijih rok bendova na ovim prostorima. Ova grupa je ostavila mnoge hitove, a svakako jedna od najvećih je “Pišonja i Žuga” koja govori o dvojici tinejdžera >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << iz Sarajeva, koji su oteli autobus gradskog prevoznika i sa njim probali da stignu na more.

U tome ih je sprečila policija postavivši barikadu koja je zaustavila autobus, a dvojicu krivaca uhapsila. Na Hrvatskoj radioteleviziji je u emisiji “Rekonstrukcija” objašnjeno ko su u stvari bili junaci ove pesme, kao i šta se zapravo tada desilo.

U emisiji je učestvovao jedan od njih, kao i sin drugog junaka pesme.

Pogledajte ovaj klip i saznajte punu istinu o ovim nesvakidašnjim Sarajlijama:

Evo i malog podsećanja na veliki hit Zabranjenog pušenja:

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.