Pogledajte golišavu vožnju biciklima po ulicama Filadelfije (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2015, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte golišavu vožnju biciklima po ulicama Filadelfije (FOTO)

Proteklog vikenda na stotine biciklista različitog stepena neodjevenosti provozali su se Filadelfijom kako bi promovisali očuvanje prirodne sredine i brigu o tijelu.

Na golišavoj vožnji učestvovali su biciklisti koji su na sebi imali donji veš, maske, fabru za tijelo ili apsolutno ništa osim patika za vožnju.

Ruta duga 19 kilometara kroz centar grada privukla je interesovanje mnogih koji su navijali, snimali i fotografisali učesnike od kojih su mnogi iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vožnju da ukažu na različite društvene probleme - od borbe protiv raka dojke do očuvanja prirodne okoline.

 "Istopi salo, ne naftu", bila je jedna od poruka vozača.

Ovo je sedmi put da se u Filadelfiji organizuje ova vožnja i privukla je oko 3000 učesnika. Organizatori se nadaju da će na taj način podstaći više ljudi da koriste bicikl kao prevozno sredsvo ali i da prihvate da je nudizam normalan i prijatan deo života.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.