Pogledajte: Fotografkinja koja ne snima svadbe, nego jutra posle prve bračne noći

Izvor: Blic, 25.Avg.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Fotografkinja koja ne snima svadbe, nego jutra posle prve bračne noći

Slike sa venčanja odavno su za neke postale unosan, a za neke sporedan posao. Međutim, sada se pojavljuje novi trend - prave se albumi sa slikama jutra posle prve bračne noći. Novopečeni gospodin i gospođa Šamis toliko su bili oduševljeni ovom fotografijom da su je okačili na svoj nalog na "Fejsbuku"

Sveži mladenci prve sate kad se probude posle prve bračne noći smatraju svojom najvećom intimom, ali i prilikom da se odmore od slavlja prethodnog dana.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve više ima onih koji i tom prilikom pozivaju fotografe kako bi ovekovečili svoje prve srećne zajedničke trenutke.

Neke fotografije pomalo podsećaju na prizore iz "mekših" porno-filmova

Svoju šansu u novom biznisu videle su Melisa Skvajers iz Detroita i Mišel Džone, koja radi u časopisu “Fam fatal” iz Njudžerzija, i koja foto seansu naplaćuje oko 650 dolara.

Mnogi mladi bračni parovi slede primer Šamisa i slikaju se u jutro posle prve bračne noći

Tako mladenci mogu imati slike prvog zajedničkog bračnog buđenja među čaršavima, ispod tuša...

Odmor u luksuznom hotelu posle prve noći kao muž i žena

- Ko kaže da obični parovi ne mogu imati fenomenalne slike, poput onih koje prave filmske zvezde i ostale poznate ličnosti - kaže Mišel.

Kao iz "noar" filma: Bračni par iz Nju Džersija

Skvajersova kaže da želi da svojim objektivom uhvati osećanje ushićenja mladih parova, a ne seksi scene.

- Želim da zabeležim njihovu bliskost. Onu mirnoću i sreću koju čovek oseća kada shvati da je to stvarno, da su sada stvarno muž i žena - kaže Melisa Skajvers.

S druge strane, Džone radi fotografije koje više liče na modne, i dodaje da inspiraciju nalazi u kampanji Emporija Armanija u kojoj su se pojavili Dejvid i Viktorija Bekam.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.