Pogledajte EKSKLUZIVNE SNIMKE srpskog naoružanja predstavljenog na sajmu u Abu Dabiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte EKSKLUZIVNE SNIMKE srpskog naoružanja predstavljenog na sajmu u Abu Dabiju (VIDEO)

Na sajmu su premijerno prikazana četiri nova proizvoda odbrambene industrije Srbije

Srbija je na izložbu naoružanja i vojne opreme IDEX 2017. u Abu Dabiju poslala "Miloša", "Lazara 3", "Stršljena" i "Šumadiju". To su borbena vojna vozila, bespilotni helikopter i raketa, koje je naša zemlja odlučila da promoviše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"Miloš" je višenamensko oklopno vozilo namenjeno za izviđačka, patrolna i specijalna dejstva i zaštićeno od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dejstava protivtenkovskih mina, sa pogonom na sva četiri točka. Prestižni svetski vojni portal Džejns opisuje oklopno vozilo "Miloš" kao platformu za široko polje zadataka, od saniteta, borbenog vozila pešadije, komandnog ili izviđačkog vozila, do nosača različitih borbenih sistema.

Sve o Milošu možete čitati KLIKOM OVDE, a kako ovo oklopno vozilo izgleda pogledajte u priloženom video-snimku!

Posetioci sajma mogu premijerno da vide i bespilotni helikopter "Stršljen", kao i raketu klase zemlja-zemlja, dometa 300 kilometara, koja će se zvati "Šumadija".

A prezentaciju Jugoimport SDPR na kojoj je prikazano kako naoružanje koje izlaže Srbija izgleda pogledajte na priloženom video-snimku!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.