Poginuo u fabrici tri dana nakon što se zaposlio!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo u fabrici tri dana nakon što se zaposlio!

Marko Panić preminuo je nakon nesreće u dobojskoj fabrici stočne hrane "Agromiks", kada mu je mašina za mešanje otkinula nogu

Marko Panić (20) preminuo je u sredu od povreda zadobijenih na radu u dobojskoj fabrici stočne hrane u kojoj se zaposlio pre samo tri dana.

Prema istrazi policijskih službenika Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i inspektora zaštite na radu, nesrećni mladić se nalazio na uključenom vertikalnom kofičastom transporteru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji služi za mešanje stočne hrane, Međutim, spiralna mešalica ga je povukla, a potom mu iščupala nogu do karlice. Iako je hitno prevezen u bolnicu, preminuo je zbog težine povreda i velikog gubitka krvi, prenose “Novosti”.

Dežurni tužilac je naložio obdukciju tela preminulog, kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti pod kojima je smrt nastupila. Zaposleni u “Agromiksu” potreseni su ovom tragedijom.

- Nismo u stanju bilo šta da kažemo. Šokirani smo. Policija i inspektori zaštite na radu najavili su nam da će nastaviti istragu – kratko nam je rečeno u “Agromiksu”.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Doboj: Stradao u fabrici u kojoj se zaposlio pre tri dana

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2014

DOBOJ - Dvadesetogodišnji Marko Panić preminuo je u sredu od povreda zadobijenih na radu u dobojskoj fabrici stočne hrane u kojoj se zaposlio pre samo tri dana. Prema istrazi policijskih službenika Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i inspektora zaštite na radu, nesrećni mladić se nalazio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.