Podržite boravak djece u vrtiću

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podržite boravak djece u vrtiću

KOTOR VAROŠ - Dječji vrtić "Larisa Šugić" Kotor Varoš poziva sve zainteresovane da, u skladu sa svojim mogućnostima, finansijski pomognu boravak u ovoj ustanovi mališana iz socijalno i materijalno ugroženih porodica.

Ova ustanova pokrenula je mini-projekat "Budi mi prijatelj", čiji je cilj omogućiti nastavak pristupa uslugama predškolskog vaspitanja i obrazovanja djeci čiji roditelji nisu u mogućnosti da im to obezbijede.

"Cijena mjesečnog boravka iznosi 120 maraka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a zainteresovane molimo da u skladu sa svojim mogućnostima učestvuju u punom ili dijelu iznosa. Ukoliko odluče da budu prijatelj jednom od mališana, mogu da nas obavijeste pisanim putem ili telefonom na broj 051/785-500", saopštili su iz Dječjeg vrtića "Larisa Šugić" Kotor Varoš.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.