Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmetnut požar na dvije kuće kod Brčkog

BRČKO - U Dubravama kod Brčkog je na dvije kuće, čiji su vlasnici na radu u inostranstvu, podmetnut požar, a policija preduzima intenzivne istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja i pronalaska počinilaca.

Dežurni radnik Vatrogasne jedinice Brčko juče je oko 2.45 časova obavijestio policiju da je izbio požaru na jednoj kući u mjestu Dubrave i da su na mjesto događaja upućeni vatrogasci.

"Odmah po saznanju, na mjesto događaja izašli su policijski službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koji su prikupljali obavještenja, te konstatovali da je došlo do požara na kući vlasništvo lica koje se nalazi na radu u Austriji", navodi se u saopštenju Policije Brčko distrikta.

Policijski službenici su, nakon gašenja vatre, uočili tragove podmetanja požara, pa je, u skladu sa kriminalističkim pravilima, lice mjesta obezbijeđeno, a vršenje uviđaja odgođeno do jutarnjih časova.

Nepuna dva časa kasnije, oko 4.30 časova, policiji je prijavljen požar na još jednoj kući u Dubravama, koja se nalazi pored puta Brčko-Cerik.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Brčko ugasili su požar, a lice mjesta policijski službenici su obezbijedili i prikupljajući obavještenja utvdili da je kuća vlasništvo lica koje se nalazi na radu u Švajcarskoj.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Brčko distrikta, pod čijim su nadzorom izvršeni uviđaji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.