Počinje sezona Monsuna u Beogradu!

Izvor: Mondo, 20.Nov.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje sezona Monsuna u Beogradu!

Srpska prestonica postaće bogatija za još jedno mesto za ples do jutra! Otvaranje zakazano za 27. novembar u Travničkoj ulici 3!

Foto: Promo

U toku predstojeće zimske sezone, najveće promene prognoziraju se u Savamaloj.

Moćan zvuk, pojačan velikim izborom pića, biće praćen neočekivanom profesionalnošću osoblja. Vrtlog žestine, točenog piva i koktela izlaziće iz šanka brzinom od 0,5 sekundi po naručenoj turi.

Gruvaće severozapadni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jugoistočni, kako inostrani, tako i domaći, DJ- evi. Neprijatnosti i smrzavanje u redu, dok čekate da uđete, ovog puta će izostati. Umesto toga na vratima vas očekuje mestimično prijatno obezbeđenje praćeno promenljivim raspoloženjem.

Neočekivano za ovo doba godine, ali i mogućnost disanja u klubu biće zagarantovana. Oblaci dima, ispunjeni velikom koncentracijom znoja, očekuju se u većini beogradskih klubova, ali nikako i u Monsunu. Najveća očekivana poseta iznosiće 700 ljudi u trenutku, sa pretezno konstantnim rastom euforije.

Svečano otvaranje Monsuna svojim DJ setom uveličaće Beri Ešvort, osnivač londonskog sastava Dub Pistols.

Foto: Patricia Andrade

Beri je jedan je od velikih likova muzičke scene. U proteklih 25 godina prošao je kroz mnogo uspona i padova, ali sada ime njegovog benda Dub Pistols rasprodaje festivale i nastupe širom sveta.

Dub Pistolisi su u Beogradu poslednjih put nastupili 2009. godine na "Supernatural" festivalu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.