Počelo suđenje manijaku koji je progonio Rijanu! Sudija zbunjen: A koja vam je sad ta?

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje manijaku koji je progonio Rijanu! Sudija zbunjen: A koja vam je sad ta?

Čini se da biti globalna superzvezda nije garancija da će ljudi znati ko ste.

Kad se psihički poremećeni muškarac koji je optužen da je proganjao Rijanu pojavio na sudu, sudija je bio prilično zbunjen jer nije znao o kome se radi.

Kada mu je dežurni službenik pročitao da je Kevin Mekglin (53) na ročište došao zbog proganjanja Rijane, sudija Abraham Klot je izgubljeno pitao: 'Koga?'

Sudija očigledno nije u toku kad je u pitanju svet pop muzike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i šoubiza pa mu je slavna pevačica bila potpuno nepoznata.

Inače, Mekglin je optužen da je pretio pevačici porukama koje je ostavljao na ulazu u njen apartman u Njujorku. U jednoj od poruka je pretio da će provaliti u stan.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.