Uživo: Spektakl u Banjaluci, generlana proba orlova za EP, Srbija - Slovenija

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Spektakl u Banjaluci, generlana proba "orlova" za EP, Srbija - Slovenija

Košarkaši Srbije od 18 časova igraju protiv reprezentacije Slovenije u banjalučkoj dvorani "Borik", što im je poslednja provera uoči početka Evropskog prvenstva (5-20. septembar). Meč možete uživo pratiti uz Blicsport.rs.

"Orlovi" Aleksandra Đorđevića beležili su sjajne rezultate na pripremama i imaju učinak od sedam pobeda uz samo jedan poraz. Nakon ove utakmice selektor će odlučiti koja dvojica od 14 igrača neće putovati na šampionat Evrope.

Prvi meč u okviru B grupe na Eurobasketu Srbija će odigrati naredne subote, 5. septembra, protiv Španije (18 časova).
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakl košarke je počeo: Srbija i Slovenija na parketu Borika

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Avg.2015

BANJALUKA - U prepunoj sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci završen je prijateljski meč košarkaških reprezentacija Srbije i Slovenije u kojem se reprezentacija Srbije bila bolja nakon produžetaka od Slovenije rezultatom 95:88...Bilo je nekoliko preokreta pred punom halom Borik u Banjaluci, a bolje...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Uživo: Spektakl u Banjaluci, generlana proba "orlova" za EP, Srbija - Slovenija 2:3

Izvor: Blic, 29.Avg.2015

Košarkaši Srbije od 18 časova igraju protiv reprezentacije Slovenije u banjalučkoj dvorani "Borik", što im je poslednja provera uoči početka Evropskog prvenstva (5-20. septembar). Meč možete uživo pratiti uz Blicsport.rs..."Orlovi" Aleksandra Đorđevića beležili su sjajne rezultate na pripremama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.