Po nižim cenama za Kopenhagen i Bukurešt

Izvor: Blic, 02.Avg.2014, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po nižim cenama za Kopenhagen i Bukurešt

Srpska aviokompanija "Er Srbija", u okviru ovonedeljne akcije "Super subota", za sve koji dođu u poslovnice ove aviokompanije u Beogradu i Nišu, pripremila je specijalnu ponudu za Bukurešt i Kopenhagen.

Zainteresovani će imati prilike da nabave povratne karte po promotivnim cenama od Beograda do Kopenhagena počev od 139 evra, i do Bukurešta počev od 99 evra, a putovanje se može obaviti u periodu od 25. avgusta do 10. decembra ove godine.

Ove cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe se ne primenjuje na ovu ponudu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.