Plivački maraton u Šapcu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plivački maraton u Šapcu

Međunarodni plivački maraton "Jarak-Šabac", 45. po redu, uz učešće 15 takmičara, održaće se predstojećeg vikenda, najavili su danas organizatori.

 

Na stazi dugoj 19 kilometara, od sremačkog sela Jarak do plaže "Stari grad" u Šapcu, takmičiće se 15 plivača iz osam zemalja: Španije, Francuske, Mađarske, Češke, Bugarske, Hrvatske, Makedonije i Srbije. Najmlađi učesnik biće 14-godišnji Bugarin, a najstariji Francuz je rođen 1963. godine.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << /> 

Početak maratona je u nedelju u 11 časova u selu Jarak. Za vreme trke na šabačkoj plaži održaće se niz sportskih događaja, državno prvenstvo u rvanju na pesku, streličarski kup i kajakaške trke u dve kategorije. Proglašenje pobednika plivačkog maratona "Jarak-Šabac" biće održano u 15 časova.

 

Nagradni fond je 4.000 evra, a pobednici u muškoj i ženskoj konkurenciji dobiće po hiljadu evra, drugoplasirani po 600, a trećeplasirani po 400 evra. Plivački savez Srbije pokloniće šest pehara i unikatne medalje.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Plivački maraton predstojećeg vikenda u Šapcu

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 17:13

Međunarodni plivački maraton "Jarak-Šabac", 45. po redu, uz učešće 15 takmičara, održaće se predstojećeg vikenda, najavili su organizatori...Na stazi dugoj 19 kilometara, od sremačkog sela Jarak do plaže "Stari grad" u Šapcu...Takmičiće se 15 plivača iz osam zemalja: Španije, Francuske,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.