Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pjanić spreman biti novi vođa "stare dame"

Miralem Pjanić sve se više nameće kao jedan od glavnih igrača Juventusa. Italijanski Tuttosport ga je predstavio kao novog vođu "stare dame".

"U Torino sam stigao jer volim izazove. Mogu igrati na bilo kojoj poziciji u veznom redu, ali svakako je bilo lijepo igrati na poziciji 'desetke' protiv Atalante. U Romi sam više igrao s kratkim dodavanjima, a Juve voli igrati direktnije s okomitim loptama. Još uvijek traje prilagodba, ali iz sedmice u sedmicu sam sve bolji. Pomaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mi naravno i ekipa koja je odlična i koja odlično stoji i u domaćem prvenstvu i u Ligi prvaka. Juve će biti još bolji jer je puno novih igrača i svi smo se do sada pomalo tražili", rekao je Pjanić za Tuttosport.

Dodao je par riječi i o kritikama na njegovu igru.

"Čuo sam i kritike, iako ih ne trebam čuti da znam jesam li igrao dobro ili loše. Znam šta mogu, ali želim i više od toga. U Juventusu su očekivanja velika, ali sretan sam u ovom okruženju gdje se osvajaju titule. Kritike dođu i odu, to je sve dio nogometa", rekao je Pjanić.

Spreman je, kako kaže, biti novi vođa Juventusa i želi prihvatiti tu odgovornost, prenio je Goal.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.