Pištolj u piletu, meci u kajmaku

Izvor: B92, 24.Maj.2015, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pištolj u piletu, meci u kajmaku

Carinici su sinoć na izlaznoj strani graničnog prelaza Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja pištolja "Zastava 7,65 mm M70", sa okvirom i pet metaka.

Oružje je pronađeno u jednoj od torbi sa hranom, u prtljažnom delu autobusa koji sabraća na redovnoj liniji Vrnjačka Banja – Pariz, saopštava Uprava carina.

Raskopljeni pištolj bio je sakriven u dve plastične kutije sa hranom.

Rukohvat pištolja sa okvirom i pet metaka je pronađen u kutiji sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kajmakom, a navlakom i cevi za pištolj je bilo "nafilofano" pečeno pile u drugoj plastičnoj kutiji. U tegli sa barenim paprikama, pronađena je opruga pištolja umotana u aluminijumsku foliju.

Prema izjavi vozača, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, sporna torba je bila pošiljka iz Pojata, koju je predalo lice bez bilo kakvih podataka.

Policija iz Subotice nastaviće da se bavi ovim slučajem.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.