Pištolj sakriven u pečenom piletu, kajmaku i paprikama

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pištolj sakriven u pečenom piletu, kajmaku i paprikama

BEOGRAD - Carinici na graničnom prelazu Kelebija sprečili su pokušaj krijumčarenja pištolja, koji je, rasklopljen, bio sakriven u dve plastične kutije sa hranom, saopštila je Uprava Carina.

Oružje je pronađeno u jednoj od torbi sa hranom, u prtljažnom delu autobusa, koji sabraća na redovnoj liniji Vrnjačka Banja - Pariz. Rukohvat pištolja "Zastava 7,65 mm M70", sa okvirom i pet metaka je pronađen u kutiji sa kajmakom, a navlakom i cevi za pištolj je bilo "nafilofano" pečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pile u drugoj plastičnoj kutiji.

U tegli sa barenim paprikama pronađena je opruga pištolja umotana u aluminijumsku foliju. Po izjavi vozača, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak, sporna torba je bila pošiljka iz Pojata, koju je predalo lice bez bilo kakvih podataka. Pištolj je otkriven u saradnji carinika i granične policije, a tim slučajem će se detaljnije baviti Policijska uprava Subotica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.