Piloti imaju odlične plate, a sad je Vazduhoplovna akademija objavila konkurs za upis!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piloti imaju odlične plate, a sad je Vazduhoplovna akademija objavila konkurs za upis!

SMATSA Vazduhoplovna akademija iz Vršca objavila je konkurs za upis studenata na nekoliko kurseva, a prijemni ispit biće održan 12. septembra.

Kako je saopšteno iz te akademije, kursevi za koje se studenti mogu prijaviti su ATP(A) integrated, komercijalni pilot sa ovlašćenjima, CPL(A) IR CPL(A), ATPL (A), ATP(A) for PPL holder, ATP(A) for CPL IR holder, MČ(A) po prijavi kandidata, FI(A), PPL(A), PPL(A) Distance Learning (D/L) po prijavi kandidata.

Prijemni ispit biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << održan u SMATSA Vazduhoplovnoj akademiji, a nastava počinje 2.oktobra.

Dolazak na ispit je neophodno potvrditi putem mejla na adrese aviationacademy@smatsa.rs ili slavko.korica@smatsa.rs, ili telefonom na brojeve 013/ 800 854 i 013/ 800 855. Prijem dokumenata je 12. septembra od 8 sati.

Na dan prijemnog ispita od 8 do 10 sati biće obavljeno prijavljivanje, zatim od 10 do 11 pismeni test iz engleskog jezika, od 11 do 12 pismeni test iz matematike. Od 12 do 12 i 45 predviđena je pauza, nakon čega sledi pismeni test iz fizike koji počinje u 12 i 45, a završava se nakon sat vremena, u 13 i 45. Usmeno testiranje engleskog jezika sledi u 13 i 45, a u 15 sati je informativni razgovor sa kandidatima i ponuda ugovora na potpis.

Dokumenta koja su neophodna za upis su fotokopija ličnih dokumenata (lična karta ili pasoš), fotokopija najvišeg stečenog prethodnog obrazovanja, dve fotografije dimenzija za pasoš, fotokopija važeće zdravstvene knjižice odnosno dokaza o zdravstvenom osiguranju, fotokopija lekarskog uverenja Klase 2 ili Klase 1 (izdata od ovlašćene EASA PART MED ustanove).

Kako se navodi u saopštenju, za upis u SAA postoji mogućnost uzimanja kredita.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.