Pila sok od mrkve 8 meseci, nećete verovati šta joj se dogodilo

Izvor: Kurir, 05.Maj.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pila sok od mrkve 8 meseci, nećete verovati šta joj se dogodilo

En Kameron, američka autorka je brojnih dečjih knjiga, obolela od raka debelog creva i 2012. podvrgnuta je operaciji.

Bolest je već ušla u treću fazu napredovanja, a nažalost, En se nije taj put prvi put susrela s ovom bolesti. Njen suprug preminuo je 2005. godine od raka pluća.

"U junu 2012. podvrgnuta sam operaciji debelog creva i posle toga nisam htela da primim hemoterapiju. Svakim danom sam se osećala sve bolje, ali nakon šest meseci, kada sam obavila kontrolni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pregled, ustanovljeno je kako rak nije nestao već je napredovao. Proširio se na pluća, a na debelom crevu ušao u četvrtu fazu", napisala je En na jednoj internet stranici.

Odlučila je da pronađe dugačiji način. Pretražujući internet naišla je na iskustvo 26-godišnjaka koji je tvrdio da se izlečio od raka kože na način da je svakodnevno pio sok napravljen od 2,5 kilograma šargarepe. En je odlučila da proba i pila je sok od šargarepe nekoliko puta u danu i tako osam meseci. Otišla je na kontrolni pregled, na nalazima je bilo vidljivo da je rak prestao da se širi, tumori su se počeli smanjivati kao i otekline limfnih žlezda. Nakon četiri meseca limfne žlezde više nisu bile upaljene, a ćelije raka i dalje su se povlačile.

Karoten koji je glavni sastojak mrkve zaslužan je za sprečavanje razvoja ćelija tumora. En je nakon svog iskustva napisala knjigu u želji da podeli svoje iskustvo. Međutim, savetuje da o svom lečenju obavezno razgovarate i s doktorom.

(Healty Life)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pila je sok od šargarepe 8 meseci i izlečila rak

Izvor: B92, 05.Maj.2015

En Kameron je 2005. godine suprug umro od raka pluća, a ona je saznala da ga ima 2012...Čim joj je dijagnostikovan kancer, En je podvrgnuta operaciji, a hemoterapiju je odbila. Rak je u tom trenutku kod nje ušao u treći stadijum..."Podvrgnuta sam operaciji debelog creva, nakon toga nisam želela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.