Pijan napao suprugu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan napao suprugu

ISTOČNO SARAJEVO - U mjestu Kijevo, opština Trnovo, muškarac čiji su inicijali S.G. lišen je slobode jer je u alkoholisanom stanju fizički napao suprugu i nanio joj povrede, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

On je juče priveden u službene prostorije gdje je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo 1,21 gram po kilogramu alkohola u organizmu.

 U toku je kompletiranje predmeta nakon čega će protiv S.G. biti podnesen odgovarajući izvještaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nadležnom tužilaštvu.

Na Sokocu je u noći između 25. i 26. maja nepoznati izvršilac ili više njih nasilno ušao u prostorije crkve Svete Petke i iz svjećarnice otuđio određenu količinu novca.

 Policiji u Foči muškarac čiji su inicijali D.F. prijavio je da je u mjestu Budanj na njegova dva psa pucao tridsetogodišnji D.F. iz vatrenog oružja.

 Tokom vršenja uviđaja na licu mjesta nisu pronađene čaure. Osumnjičeni je policijskim službenicima dobrovoljno predao poluautomatsku pušku, vojničku pušku i deset komada metaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Šumska krađa u Mokrom

Izvor: Cafe.ba, 28.Maj.2015, 09:52

- Na postrojenju za primarnu preradu drveta u Mokrom, opština Pale, policija je pronašla jedanaest trupaca koji nisu bili obilježeni šumskim žigom, niti je za njih vlasnik posjedovao dokumentaciju, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo...Policija je utvrdila da je trupce...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.