Pevačice na filmu su vređanje profesije

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pevačice na filmu su vređanje profesije"

Irfan Mensur rekao je za "Informer" da smatra da pevačicama nije mesto na filmu i u serijama

- Pevačice u glumi su vređanje profesije. Ne može neko samo zbog imena da 'postane' glumac. One služe samo tome da se film izreklamira, i da se podigne saldo na računu. Ja takve filmove ne gledam, izbegavam filmove sa lošom podelom uloga - kategoričan je glumac, piše Pulsonline.

Mensur je tako "potkačio", između ostalih, Seku Aleksić koja će nakon "Anđela 3" igrati još u jednom filmu i to rame uz rame sa Sergejem Trifunovićem, Draganu Mirković ("Slatko od snova"), Cecu ("Nečista krv"), Lepu Brenu ("Tesna koža", "Hajde da se volimo") i mnoge druge.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Irfan Mensur: Pevačice na filmu su vređanje profesije!

Izvor: Svet, 23.Dec.2014, 00:02

Glumac Irfan Mensur rekao je za “Informer” da smatra da pevačicama nije mesto na filmu i u serijama. “Pevačice u glumi su vređanje profesije. Ne može neko samo zbog imena da ‘postane’ glumac. One služe samo tome da se film izreklamira, i da se podigne saldo na računu. Ja takve filmove...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.