Pevačica optužila verenika da je vara, ovaj pokušao da je ubije?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2016, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica optužila verenika da je vara, ovaj pokušao da je ubije?

Pevačica i glumica Lindsi Lohan verena je za ruskog milionera Egora Tarabasova, ali izgleda da u njihovoj vezi ne cvetaju ruže.

Lindzi je u petak na Snepčetu objavila video u kome je spomenula da je Egor ljut na nju: “Moj verenik je stvarno jako ljut na mene, ali ja pijem vodu kako bih ga nagovorila da dođe kući. Dušo, dođi kući, molim te”, rekla je ona.

Narednog dana je postavila fotografiju sa verenikom na Instagramu, ali mu je zamutila lice i napisala: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << “On se obukao u crno, a ja u belo”, citirajući popularnu pesmu Bang Bang.

Kasnije je objavila još jednu fotografiju na popularnoj društvenoj mreži: “Hvala što večeras nisi došao kući. Slava menja ljude”, dodala je u opisu slike.

Ubrzo nakon ovoga, podelila je Tarabasovu fotku uz opis: “Vau, hvala vereniku sa ruskom k*rvom”, što se odnosilo na Dašu Pasševkinu, čiji je profil od tada deaktiviran. Posle je objavila video na kome se njen verenik provodi na jednoj žurki i optužila ga da je vara sa pomenutom devojkom, dok je na Tviter postavila svoju sliku sa snimanja filma iz 2009. godine sa trudničkim stomakom, nagovestivši da je možda u drugom stanju.

Cela ova drama eskalirala je dolaskom policije u njihov dom, koja je razvalila vrata nakon što su ih susedi pozvali jer je Lohanova zapomagala da je verenik davi i da želi da je ubije. Međutim, kada su organi vlasti upali u stan, nikog od njih dvoje nije bilo u njemu.

Lindzi i Egor su bili u vezi osam meseci, nakon čega je usledila veridba, a njima blizak izvor je za Ju Es Vikli tvrdio da je Tarabasov jako zaljubljen u Lohanovu.

- On je voli, štiti je i drži je podalje od nevolja -rekao je on, pa ostaje da vidimo da li je njegova navodna prevara istina ili samo još jedan od ispada problematične zvezde Lindzi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.