Petoro lakše povređenih u sudaru na Smederevskom putu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro lakše povređenih u sudaru na Smederevskom putu

Pet osoba, među kojima je i četvorogodišnje dete, lakše je povređeno u sudaru autobusa i automobila koji se jutros oko 7.30 dogodio na Smederevskom putu kod Malog Mokrog Luga.

Kako je agenciji Beta rečeno u beogradskoj službi Hitne pomoći, na VMA su prevezene četiri odrasle osobe sa ortopedskim povredama, i četvorogodišnje dete koje je prebačeno na Neurohirurgiju.

Po rečima portparola te službe Nade Macure, povređeni su 42-godišnji muškarac i tri žene, od 37, 50 i 60 godina.

Beogradski mediji preneli su ranije da je u udesu učestvovao autobus GSP Beograd na liniji 311.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Petoro lakše povređeno u udesu na Smederevskom putu

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016

Pet osoba, među kojima je i četvorogodišnje dete, lakše je povređeno u sudaru autobusa i automobila koji se jutros oko 7.30 dogodio na Smederevskom putu kod Malog Mokrog Luga...Kako je agenciji Beta rečeno u beogradskoj službi Hitne pomoći, na VMA su prevezene četiri odrasle osobe sa ortopedskim...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.