Pet osoba lakše povredjeno u nesrećama u Beogradu

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet osoba lakše povredjeno u nesrećama u Beogradu

Pet osoba lakše je povređeno u nesrećama prošle noći u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj Službi hitne pomoći.

U nesreći koja se dogodila kod Kalenićeve pijace, motociklista (21) pao je sa motora i povredio nogu.

Posle udesa u ulici Patrijarha Dimitrija, muškarac (39) je zbog povrede vrata prevezen je u Vojno-medicinsku akademiju (VMA).

U Borskoj ulici u nesreći je lakše povređena žena (33) - pešak, dok je u sudaru na uglu Vojislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ilića i Svetozara Radojčića žena (28) zadobila povrede glave i vrata.

U 21.23 na raskrsnici Milutina Milankovića i Antifašističkih borbi u saobraćajnoj nesreći žena (30) je povredila glavu i odvezena je u VMA.

Tokom noći bilo je 90 intervencija, od čega 16 na javnom mestu, a najviše su se javljali astmatičari, srčani bolesnici, pacijenti sa bolom u grudima i psihijatrijski bolesnici.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pet osoba lakše povređeno tokom noći

Izvor: Blic, 17.Apr.2014

Pet osoba lakše je povređeno u nesrećama prošle noći u Beogradu, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj Službi hitne pomoći...U nesreći koja se dogodila kod Kalenićeve pijace, motociklista (21) pao je sa motora i povredio nogu...Posle udesa u ulici Patrijarha Dimitrija, muškarac (39) je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.