Pešak teško povređen kod Plavog mosta u Beogradu

Izvor: Kurir, 26.Avg.2014, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak teško povređen kod Plavog mosta u Beogradu

Nesreća se dogodila oko 19.15 sati kada je automobil naleteo na čoveka

U saobraćajno nesreći kod Plavog mosta u Beogradu teško je povređen pešak! Iako je najpre javljeno da je reč o ženskoj osobi, povređen je muškarac koji ima dužu kosu. Kako saznajemo, on nije životno ugrožen.

Pešak je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći, a prema podacima MUP-a nije životno ugrožen. Nesreća se dogodila van pešačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prelaza, na uglu ulica Vojislava Ilića i Vladimira Tomanovića. Saobraćaj za trolejbuse bio je obustavljen do 19.55, a nakon toga normalno funkcioniše. Saobraćaj je bio usporen jer je jedna traka bila zatvorena za vozila.

A.S.B.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nesreća kod Plavog mosta: Lekari se bore za život povređenog pešaka

Izvor: Blic, 26.Avg.2014

Nepoznati muškarac, star oko 60 godina, teško je povređen kad je na njega večeras, oko 19.15 sati, naleteo automobil na Plavom mostu...Prema nezvaničnim informacijama, povređeni muškarac je sa teškim povredama kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde se lekari bore za njegov život....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.