Perač prozora pao sa krova solitera

Izvor: B92, 23.Nov.2014, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perač prozora pao sa krova solitera

Perač prozora koji je s krova solitera u San Francisku pao na automobil u pokretu, ostao je živ i svestan, mada veoma teško povređen.

U automobilu čiji su krov i zadnji prozor smrskani, vozač nije povređen.

Kako je u subotu saopštila policija, perač je posle pada s krova zgrade u centru grada u petak, i dalje u kritičnom stanju.

Vozač automobila na koji je pao čovek, govori da je srećan što je živ, jer posle pada čoveka krov njegovih kola je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gotovo potpuno spljeskan.

Očevici su rekli da su videli kako nešto plavo pada sa zgrade i da su potom začuli lomljavu stakla.

Peraču prozora je, pored pada na krov automobila u pokretu što je rasulo udarnu silu, pomoglo da prezivi i to što se s vozila skotrljao na tlo.

Policija je saopštila da je od perača prozora čula da se omakao s krova banke dok je premeštao pribor s jedng mesta na drugo, da bi nastavio rad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.