Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peppersi objavili naslovnu pjesmu sa novog albuma (VIDEO)

Red Hot Chili Peppers objavili su naslovnu pjesmu sa svog novog albuma “The Getaway” koji izlazi 17. juna, objavio je magazin NME.

Podsjetimo, Peppersi su prethodno objavili pjesmu “Dark Necesseties” koja će se takođe naći na albumu “The Getaway” što je njihovo prvo studijsko izdanje nakon pet godina i albuma “I'm With You”.

Novi album producirao je Danger Mouse, a za miks je bio zadužen Nigel Godrich, tzv. “šesti član” benda Radiohead.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Peppersi objavili naslovnu pesmu sa novog albuma

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2016

Red Hot Chili Peppers objavili su naslovnu pesmu sa svog novog albuma "The Getaway" koji izlazi 17. juna...Podsetimo, Peppersi su prethodno objavili pjesmu "Dark Necesseties" koja će se takođe naći na albumu "The Getaway" što je njihovo prvo studijsko izdanje nakon pet godina i albuma "I'm With You"...Novi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.