Pečnik i naredne sezone u Zvezdi

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2014, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečnik i naredne sezone u Zvezdi

Slovenački fudbaler Nejc Pečnik igraće i naredne sezone u Crvenoj zvezdi, saznaju večeras novinari na pripremama u Termama Čatež u Sloveniji.

Ostaje na Marakani: Nejc Pečnik

 

Pečnik se već pojavio na pripremama Zvezde u Sloveniji, gde je razgovarao sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i generalnim sekeretarom Zvezdanom Terzićem.

 

Pečnik je u julu 2013. godine potpisao sa Zvezdom dvogodišnji ugovor, ali je na kraju prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sezone rekao da će potražiti anganžman u inostranstvu zbog loše finansijske situacije u klubu. Vezni fudbaler je karijeru počeo u Celju, a potom je nastupao za Spartu iz Praga, Nasional, Krila Samara i Šefild Vensdej.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.