Pazite na radare ako putujete u Hrvatsku na more

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazite na radare ako putujete u Hrvatsku na more

Fiksni radari za praćenje brzine za godinu dana su u Hrvatskoj snimili čak 74.396 prebrzih vozača, ali situacja za turiste postaje alarmantnija pošto su kamere postavljene i na lokacijama prema primorju.

Radari se nalaze na sledećim lokacijama:

Rakovica, kod skretanja za Rakovičko Selište

Cerovac Vukmanićki, kod škole

Slunj, Plitvička ulica kod Inine benzinske pumpe

Tušilović, kod škole, objavio je Jutarnji list spisak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << lokacija.

Čitava obala pod radarima do kraja 2016.

Postavljanje novih fiksnih radara duž hrvatskih puteva nastaviće se i sledećih meseci. U Ministarstvu unutrašnjih poslova tvrde da su obavljene analize pokazale da postoji potreba za postavljanjem uređaja za nadzor brzine duž državnog puta D8 i da će ih zato uskoro tamo i postaviti.

To znači da će kamere osvanuti i duž Jadranske magistrale i na novim lokacijama na područjima Policijske uprave zadarske, Policijske uprava šibensko-kninske, Policijske uprave splitsko-dalmatinske i Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Gužva ka moru

Saobraćaj na hrvatskim putevima ka primorju od jutros je pojačan, a prema nekim procenama tokom predstojećeg vikenda na auto-putevima se očekuje oko 1,3 miliona vozila.

Najveća kolona sutra bi mogla da se formira od Svete Helene do Lučkog i na zagrebačkoj obilaznici. Prvi talas turista očekuje se sutra rano ujutro, a procene su da će najveća gužva nastati od 10 časova pa nadalje.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.