Pavkovićev sin i ranije divljao u saobraćaju

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavkovićev sin i ranije divljao u saobraćaju

Naslednik Nebojše Pavkovića dva puta uhvaćen kako vozi bez dozvole, a kazna mu pisana i za nepropisno parkiranje i vožnju s probnom vozačkom dozvolom posle 23 sata

BEOGRAD - Vuk Pavković (20), sin haškog osuđenika Nebojše Pavkovića, koji je BMW 320 prošle nedelje oborio pešaka u Katanićevoj ulici obilazeći preko pune linije kolonu automobila, i pre ovog incidenta činio je saobraćajne prekršaje, saznaje Kurir.

Naime, Pavković u evidenciji ima četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saobraćajna prekršaja, a zanimljivo je da su dva prekršajna postupka zastarela.

- Pavković je u 2012. dva puta zaustavljen dok je vozio bez vozačke dozvole. Međutim, oba ova postupka su usled zastarelosti prekinuta. U prošloj godini je takođe imao dva prekršaja, jedan za nepropisno parkiranje, a drugi jer je vozio s probnom dozvolom posle 23 sata - objašnjava izvor Kurira.

Bez svesti 20 minuta

Mita Spasić (23), mladić koga je Pavković udario kolima, ispričao je za naš list šta se desilo 19. novembra na Vračaru.

- Bilo je oko 13 sati, išao sam Makenzijevom ulicom do apoteke u Katanićevoj. Hteo sam da pređem ulicu na pešačkom, međutim, tu se nekoliko mladića koškalo u nameri da se potuku. Zato sam prošao sam pored njih i nešto dalje pokušao da pređem ulicu - objašnjava Spasić i nastavlja:

- Video sam kolonu vozila i prešao deo ulice ispred njih. Potom sam u deliću sekunde video crni automobil kako mi se iz druge trake približava velikom brzinom. Videvši da će me udariti, odskočio sam i pao na njegovu haubu. Dva puta sam udario, jednom u haubu, drugi put u šoferšajbnu. Izgubio sam svest, ali sam čuo od očevidaca da sam leteo dvadesetak metara i pao na asfalt.

Spasić je u nesvesti bio oko 20 minuta. Ubrzo je stigla Hitna pomoć i prevezla ga na Vojnomedicinsku akademiju.

- Tamo su mi konstatovali pet teških povreda i povredu zgloba leve ruke, koja mi je sada u gipsu. Imam veću posekotinu ispod desnog oka, na koje i sada slabije vidim, a lekari su mi rekli da imam četiri naprsline kostiju na lobanji, koje trenutno ne vrše pritisak na mozak. Međutim, od udarca i dalje osećam posledice jer imam problem s koncentracijom, ravnotežom, zaboravim na trenutak šta sam hteo ili uradio, a noću teško spavam. Kad god zažmurim, pojavljuju mi se neke nepovezane slike pred očima - objašnjava naš sagovornik.

Očajan

IZGUBIO POSAO ZBOG POVREDA

Poseban problem Spasiću predstavlja to što zbog zadobijenih povreda ne može da radi.- Neposredno pre saobraćajne nesreće počeo sam da radim kao pekar i na tom radnom mestu je trebalo da ostanem za stalno. Sad niti mogu na bolovanje, niti sam sposoban da radim - utučen je mladić.

Glorija Pavković

NE DAJEMO IZJAVE ZA KURIR

Glorija Pavković juče nije želela da komentariše saobraćajnu nezgodu u kojoj je njen sin Vuk povredio Mitu Spasića.

- Moj sin ima 20 godina i ne daje izjave za medije, a ja ne dajem izjave za Kurir. Hvala vam i prijatno - bilo je sve što je bivša supruga haškog osuđenika rekla.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.