Patka s fantomkom pred gradskom skupštinom

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patka s "fantomkom" pred gradskom skupštinom

Inicijativa "Ne davimo Beograd" postavila je danas žutu patku sa maskom "fantomkom" na platou ispred Skupštine Grada Beograda, u znak protesta zbog nedavnog rušenja delova Savamale.

U utorak uveče, kako su preneli mediji, srušen je, inače ruiniran, objekat u kojem je radilo Miksalište, kao svojevrstan centar za pomoć migrantima.

Direktor MIkser hausa", čiji je Miksalište bio projekat, izjavioje ranije da ne osporava potrebu rušenja starih objekata na prostoru >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Savamale, već što nisu dobili duži rok, odnosno mogućnost da obezbede drugi prostor.

Gradske vlasti su demantovale da je rušenje obavljeno po njihovom nalogu.

Dobrica Veselinović iz Inicijative u izjavi za Tanjug kaže da su patkom s "fantomkom" hteli da ukažu gradonačelniku da je odgovoran za sve ono što se dešava u gradu.

On kaže da je neprihvatljivo da se ne zna ko je srušio objekte u Savamali.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.