Pascete na zadnjicu kad vidite gde je cerka Mileta Kitica stavila mindjusu

Izvor: medio.rs, 05.Okt.2015, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pascete na zadnjicu kad vidite gde je cerka Mileta Kitica stavila mindjusu

Prvo je Elena Kitić iznenadila tetovažom, a sada je opet uradila nešto neočekivano, čime se pohvalila na Instagramu

Ćerka folk pevača Marte Savić i Mileta Kitića, atraktivna Elena Kitić, ne prestaje da pleni pažnju i iznenađuje novim stajlinzima. Posle tetovaže sa majčinim likom na neobičnom mestu, odlučila se na promenu imidža i još jedan detalj na svom telu.

Elena je sa fanovima na Instagramu podelila fotografiju na kojoj se, posle tetovaže, odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << za nešto još eksplicitnije.

Pohvalila se novim ukrasom na svom telu, a fanovi su bili oduševljeni njenom, pre svega, lepotom. Probušila je nos i slikala se sa minđušom u nozdrvama.

Foto: Instagram/elenakitic

– Svi mangupi bi želeli da se oblače kao ja – napisala je Elena uz objavljenu fotografiju, sa novom minđušom na istom mestu.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Prepoznajte ćerku narodnjaka (FOTO)

Izvor: Mondo, 05.Okt.2015

Atraktivna brineta sa pirsingom je ćerka poznatog folk pevača...Na slikama je Elena Kitić (18), ćerka Mileta Kitića i Marte Savić koja voli da postavlja provokativne fotke na društvene mreže...Ovoga puta, Elena se pohvalila novim pirsingom na septumu, nosnoj pregradi koja "razdvaja" nozdrve.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.