Pašće Mali zbog fantomki

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2016, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašće Mali zbog fantomki

Aktivisti inicijative Ne da(vi)mo Beograd" okupili su se po šesti put u centru Beograda. Protest pod sloganom "Nema straha, nema predaje" organizovan je zbog toga što pet meseci nakon skandaloznog rušenja "pod fantomkama" u Savamali, nije pokrenuta istraga, a informacije o slučaju drže se u tajnosti.

Učesnici protesta su se od Skupštine grada uputili ka Višem javnom tužilaštvu koje vodi pretkrivični postupak. Okupljeni su želeli da poruče tužilaštvu da se ne plaši, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da pokrene istragu i radi u interesu svojih građana.

Osim Beograđana, među okupljenima bio je veliki broj ljudi iz deset gradova Srbije.

- Pitamo ko stoji iza famoznih fantomki? Sve nas je više i dobijamo podršku iz mnogih gradova sveta - poručili su predstavnici inicijative.

Radomir Lazović iz organizacije protestnog marša poručio je da je Beograd grad svih nas i da će se za njega boriti.

"Pada Mali, pašće i veliki", "Maske su pale", "Fantomke vam lepo stoje" neke su od mnogobrojnih poruka koje su se mogle pročitati na transparentima koje su nosili učesnici protesta.

Okupljenima se obratio između ostalog i Filip Vukša, kritikujući gradonačelnika Sinišu Malog.

- Mali je ranije kritikovao mene zbog velikog broja prijava protiv gradskih inspekcijskih službi koje sam podneo zbog njihovog nerada - rekao je Vukša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.