Pas telom zaštitio vlasnicu od vatre i spasao joj život

Izvor: B92, 24.Okt.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas telom zaštitio vlasnicu od vatre i spasao joj život

Kada su oko 4.30 ujutru čuli glasno lajanje psa, stanovnici Port Ričmonda (Filadelfija) znali su da nešto nije u redu jer Če nikad do tada lajanjem nije uznemiravao susedstvo. Pogotovo ne tako rano ujutro.

Pogledavši kroz prozor o čemu se radi susedi su primetili da kuća u kojoj Če živi sa svojom vlasnicom gori.

Pozvali su vatrogasce koji su, kako navodi Philly.com, požar brzo ugasili i u jednoj od prostorija zatekli dirljiv prizor - na onesvešćenoj vlasnici ležao je njen pas koji ju je tako pokušao zaštititi od požara, sve dok i on nije pao u nesvest.

Srećom, pomoć je stigla na vreme i oboje su preživeli.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pas heroj zaštitio vlasnicu od požara

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016

Pas u američkom gradu Filadelfija je u momentima požara telom zaštitio vlasnicu Andreu Bulat od vatre, i tako joj spasio život, javlja Anadolija...Kako pišu američki mediji, kada su oko 4.30 ujutro čuli glasno lajanje psa, stanovnici ulice Memfis shvatili su da se nešto neobično dešava u toj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.