Pas je iskusan ako ima 365 dana rada na tragu

Izvor: Beta Video, 11.Dec.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas je iskusan ako ima 365 dana rada na tragu

BEOGRAD - Stariji vodnik policije Goran Urošević rekao je da se za psa može reći da je iskusan ako ima 365 dana rada na tragu, te da bi stekao kondiciju mora da vežba i po nekoliko sati dnenvo. ``Tragačka kondicija neophodna je jer pas tokom njušenja konstantno udiše zbog čega mu se telesna temperatura već posle 10 minuta podigne za dva stepena. Zato mora da uči da pre detaljnog pregleda radi sa 30 odsto kapaciteta``, naveo je on. (CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas može da sledi trag i kroz vodu

Izvor: Beta Video, 11.Dec.2016

BEOGRAD - Stariji vodnik policije Goran Urošević rekao je da pas može da sledi trag i kroz vodu, ali i po asfaltu što je za njega veoma teško. ``Ako je potok plići, a voda do jedan metar, pas po samoj površni može da isprati miris zbog mulja koji se podigao``, rekao je Urošević. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.