Parlament o izmenama zakona o notarima u ponedeljak

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parlament o izmenama zakona o notarima u ponedeljak

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je sednicu parlamenta za ponedeljak, 3. novembra, na čijem dnevnom redu će se naći predlozi za izmenu i dopunu Zakona o javnom beležništvu i Zakona o prometu nepokretnosti, koje je podnela Vlada Srbije.
Pred poslanicima će se naći i Predlog zakona o izmenama Zakona o zdravstvenom osiguranju i Predlog zakona o zdravstvenoj dokumentaciji i evidencijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u oblasti zdravstva, navedeno je u saopštenju.



Na dnevnom redu biće i Predlog odluke o izmeni Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine, koje je podnela Poslanička grupa Demokratska stranka i Predlog odluke o imenovanju predsednika i potpredsednika Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje, koji je podnela predsednica skupštine Maja Gojković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.