Paris Hilton se polila vodom, a nije ni spomenula humanitarnu akciju

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paris Hilton se polila vodom, a nije ni spomenula humanitarnu akciju

Groznica zvana "Ledeni izazov" zahvatila je ceo svet, uključujući i brojne poznate ličnosti. Iako je cilj ove akcije krajnje human, ne možemo se oteti utisku da postoje određeni ljudi koji ovu kampanju protiv teške bolesti koriste za dobru zabavu. Među njima je i Paris Hilton.

Bogata naslednica se pridružila akciji, međutim činjenica da je to uradila na Ibici, u prepunom noćnom klubu, gde su je polili vodom iz ogromne čaše za šampanjac, ipak deluje najblaže rečeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - neukusno.

Hiltonova se nije čak ni udostojila da spomene opaku bolest, amiotrofnu multiplu sklerozu. Jedino što se na snimku čuju su uzvici okupljenih i spikera koji traži "aplauz za Paris".

Doduše, da ne bude sve crno, ona je na svom Instagramu napisala kako će donirati "veliku sumu obolelima".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neukusno?! Ona se polila vodom iz čaše za šampanjac!

Izvor: Svet, 30.Avg.2014

Ledeni izazov je nekim zvezdama definitivno dobro poslužio za zabavu i samopromociju. Čekali smo i nju, a ona nas je, naravno, iznenadila.. Bogata naslednica, Paris Hilton, izvela je svoj leden izazov na Ibici u jednom klubu pred publikom i to tako što su je polili vodom iz ogromne čaše za šampanjac....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.