Pao sportski avion kod Daruvara, dvoje poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2015, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao sportski avion kod Daruvara, dvoje poginulih

U blizini sportskog aerodroma u Daruvaru u subotu predveče se srušio sportski avion, pri čemu su poginula dvojica članova Aero kluba Ždral Daruvar.

Okolnosti nesreće se još utvrđuju, ali je potvrđeno da se avion zapalio nakon udara o zemlju.

"Avion je poletio pa napravio manevar nalijevo i odjednom se iz nepoznatog razloga srušio na obližnje brdo, pri čemu je eksplodiraoi zapalio se. Dvije osobe su na mjestu poginule. Nakon nekoliko minuta odjeknula je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jedna detonacija, a najverovatnije je došlo do eksplozije rezervoara. Nije bilo pomoći za njih dvojicu", rekao je svjedok nesreće

U nesreći su poginuli Vladimir V. (57) i Tomislav B. (27), u čiji je pomen već objavljena komemorativna fotografija na Facebook stranama Aero kluba Ždral Daruvar.

“Mirno nebo na putu za vječnost", navodi se u jednom od brojnih poslednjih pozdrava "nebeskim prijateljima" na stranicama kluba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.